luni, 18 mai 2015

Nici mondenul nu mai este ce a fost odata

Nuntile anului, divorturile regizate, scandalurile trucate nu mai reprezinta nimic in Romania anului 2015. Cliseistic vorbind, ne aflam in fata unei adevarate schimbari de paradigma.

Cine era odata Bahmu! Ce balacareala livra! Cum eram exasperati de Bianca Dragusanu! Ce vremuri!

Pei cat s-a chinuit Bianca Dragusanu sa nu faca nimic ani de zile si sa incaseze mii de euro? Nu era zi lasata de la Dumnezeu fara sa vedem la TV si in online ce a facut, unde, cum si cu cine. Nu vreau sa o critic inutil, ca pana la urma e si asta o performanta. Insa acum visul pitipoancelor de ai calca pe urme este pus in pericol de un personaj atipic in mondenul autohton.

Romanilor le plac extremele. De la un prototip al personajului monden, au sarit ca prin minune la unul total opus. Acum Arsenie Boca e pe val. Ba plange, ba apare pe asfalt, ba plange iar.

Chiar daca e mort de multa vreme, e din ce in ce mai prezent in spatiul public, eclipsand o gramada de decolteuri si buze tunate care mai incearca sa faca audienta. Gata, romanii s-au plictisit de moravuri usoare, acum vor sfinti si minuni.


Accept mondenul ca o parte a societatii fara sa am ipocrizia de a ma considera superioara lumii din care fac parte.Dar daca am reusit sa il tabloitizam pe Arsenie Boca, ma gandesc cu groaza ce performante negative vom mai avea.

 In ritmul asta, urmatorul personaj monden va fi Grigore Moisil.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu