duminică, 17 august 2014

Daruri de 1 iunie de la politicieni

Campania umanitară „O jucărie aduce bucurie!”, proiectul de implicare socială demarat de organizaţia judeţeană a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, şi desfăşurat în perioada 13-30 mai, a ajuns, sâmbătă, la final. Organizată la iniţiativa liderului PP-DD Buzău, consilierul judeţean  Eduard Dumitraşcu, campania a avut drept scop strângerea de jucării pentru copiii cu deficienţe de auz şi autism, dar şi pentru cei care cresc în orfelinate sau în familii defavorizate şi sunt privaţi de cel mai frumos mod de a învăţa, adică jocul şi jucăriile.

Deoarece copiii cu deficienţe de auz au nevoi speciale, alături de cadrele didactice de la şcoala Specială de Arte şi Meserii Buzău organizatorii au întocmit un necesar de rechizite şi jocuri educative, care a fost asigurat cu sprijinul unui om de afaceri local. „Suntem fericiţi că cei care au organizat această acţiune s-au gândit şi la copiii din şcoală noastră. Cadrele didactice au întocmit o listă cu materiale de care aveam nevoie pentru elevi şi iată că astăzi ne-au fost oferite. Pe această cale vreau să le mulţumesc organizatorilor care ne-au promis că ne vor ajuta şi pe viitor”, a declarat directorul şcolii, Gheorghe Dobre. La rândul său, Andreea Gîdiuţă, PR-ul campaniei umanitare, declară că  „prin această campanie, am dorit să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor defavorizaţi şi am constatat cu bucurie că buzoienii răspund pozitiv la astfel de proiecte. Le mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat şi promitem să continuăm prin demararea unor noi acţiuni de implicare socială”.

Şi deputatul PSD Adrian Mocanu a fost prezent vineri, la sărbătorirea Zilei Copilului în unităţile de învăţământ din comuna Vintilă Vodă. însoţit de primarul Constantin Petcu, deputatul buzoian a împărţit, cu această ocazie, pungi cu cadouri pentru câteva zeci de copii care învaţă în grădiniţele din comunei. Cadourile au constat în fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare şi au fost oferite de parlamentarul care a ­asis­tat şi la momentele artistice pregătite de micuţi.

„Cred că este un gest necesar să le spun <La Mulţi Ani !> copiilor, de ziua lor, mai ales că sunt convins că unii dintre părinţii acestora nu îşi permit să le cumpere dulciuri. De fiecare dată când pot să fac câte o bucurie celor mici, o fac cu mare plăcere”, a declarat deputatul Adrian Mocanu, care sâmbătă, a fost prezent şi printre copiii din comuna Mânzăleşti.   

Sursa : Opinia   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu